Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1790032

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2017-01-12
Skrubben: Visst, det kan ha en viss betydelse... Och ibland är det bra med en förändring, även om man bör komma ihåg att ändra kedjor inte är den >enda< åtgärden som en coach kan göra för att åstadkomma förändring. Men somliga verkar anse att Bulan är en inkompetent idiot därför att han inte använder de kedjor som just de personerna vill se. Och att Bulans och deras kedjor är skillnaden mellan att bli överkörda av DIF och att köra över DIF. Det blir lite komiskt.

Det är inte pojklagshockey där du kanske har några klappkassa spelare som helt och hållet förstör för andra spelare. Tvärtom har ju Brynäs, som många ofta påpekar, ovanligt bra bredd på forwardssidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2017-01-12
Peja: "Men somliga verkar anse att Bulan är en inkompetent idiot därför att han inte använder de kedjor som just de personerna vill se. Och att Bulans och deras kedjor är skillnaden mellan att bli överkörda av DIF och att köra över "

Herregud, vilket forum har du läst det där på?
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2017-01-12
Peja: Nej, givetvis fattar jag också att på sättet som matchen igår utspelade sig på inte beror på att kedjorna var felkomponerade. Jag tycker Sjödda sammanfattade det ganska bra när han sa att "alla lag har någon match per säsong där ingenting fungerar, och igår kom den matchen för oss". Jag drar inga större växlar av matcherna mot Växjö och Dif utan jag ser i det bredare perspektivet när jag tycker att Johnson borde få en ny omgivning.
Kommentera