Brynäs IF

714201 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1790491

Sv: Brynäs - Djurgården 20170114
Rumpelstiltskin: men herregud. Du verkar helt obrydd efter att Brynäs blivit nollade på hemmaplan.
Det här får inte hända efter 2 usla matcher på raken innan. Klart som fan man blir less som supporter när man lägger ner flera tusen på detta lag år efter år. Det är ingen som tror att det ska bli bättre av att "sprida dålig energi". Man måste väl få diskutera lagets problem här i forumet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Djurgården 20170114
Chris11: Som du säger 2 usla matcher, där
vi tar en poäng trots allt. Obrydd? Självklart gör det ont att förlora. Men jag väljer att inte gräva ner mig fullständigt och ropa efter domedagen efter förluster. Då jag är förberedd på just detta. Jag tror på laget, jag har sett vad dom kan göra. Även om vi gör en plattmatch i det hela, så skapar vi lägen trots allt.

Klart man ska diskutera problem osv. Men allra flesta spyr galla. Så fort det kommer lite motgångar så skiter folket på sig.
Kommentera

Sv: Brynäs - Djurgården 20170114
Chris11: Jag tror inte att någon Brynäs-anhängare gillar hur det har sett ut i de senaste matcherna, men vi som är lite äldre har nog ett lite annat perspektiv på det. Under en lång säsong är det naturligt att lag har minst en formsvacka. Det gäller bara att komma ur den så fort som möjligt. Annars blir det inte en formsvacka per definition, då blir ju 'formsvackan' den vanliga formen. Nu är frågan hur Brynäs ska ta sig ur detta.

Jag är väldigt tveksam till att BZ kan hitta en spetsspelare under pågående säsong. Brukar krävas lockouter för att klubbar som Brynäs ska lyckas med det. Utbudet är litet och många andra klubbar har tjockare plånböcker.

Kanske vore det intressant att försöka värva Emil Larsson. Han är uppenbarligen en spelare som befinner sig i en formtopp, vet hur laget spelar och har Brynäshjärta. Skulle kanske kunna bli en energiinjektion.

Ett annat alternativ är att släppa fram Boqvist, som knappast kommer göra det sämre än typ Mannberg.
Kommentera