Brynäs IF

713449 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1790627

Sv: Nyförvärv
Tycker det är rätt enkelt. Vi har bättre skills än de flesta lagen. Framgången har kommit av en kombination med hårt jobb. Men när motståndarna jobbar hårdare och har mer energi så får vi svårt.

Att nu i första riktiga svackan (tre matcher, en poäng - när vi innan dess hade fyra raka vinster - ingen monstersvacka ännu alltså) börja tvivla på om vi har tillräckligt skickliga spelare eller inte är fel.

Det enda som kan oroa är harmonin i laget, spekulationer kring/förtroende för Bulan. Och om det påverkar energinivån. Jag tror inte det handlar om det, men risken finns.

Tycker kapten Blomqvist försökte få igång laget på sitt sätt. Men försent. Hela laget vaknade försent, precis som i bortamatchen sist.

Att tillägga - DIF har varit riktigt bra i de här två matcherna. Väldigt få misstag och mycket energi. Innan dess hade vi Växjö.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Lustigt att man börjar tala om svackor bara för att man torskat några matcher. Dubbelmötet med DIF är två matcher där DIF var det bättre laget. Men måste de betyda att man är i en svacka bara för att ETT lag har bättre form?

Jag sitter lugn i båten ett par omgångar till innan jag börjar tänka i såna banor...
Kommentera

Sv: Nyförvärv
honken21: Kom ihåg att Bertilsson missat några matcher. Man kan inte nog understryka hans betydelse för laget. Bästa backen i SHL. Kanske bästa pådrivaren också.
Kommentera