Brynäs IF

713398 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1790646

Sv: Nyförvärv
Auchinleck: Ja det börjar dra ihop sig för vissa lag i allmänhet och DIF i synnerhet som jag inte tror är nöjda med att ligga därnere. Samtidigt så har Brynäs legat stabilt där uppe i tabellen och det har rullat på. Kan det ha smugit sig in en falsk säkerhet rent mentalt bland spelarna och man tappat några procent i sina insatser. Börjat tumma på saker och ting? Omöjligt är det inte. Men att gå så långt att börja tala om svackor vill jag inte göra. Det intressanta är att se hur Bulan och boysen agerar i de följande matcherna. Det var väl ingen som riktigt tippade oss som ett topplag så det kanske inte är så konstigt att vi tappar lite mark? Jag själv hade tippat oss runt plats 6-8 innan serien drog igång. Men sett till hur vi har legat till föregående år så känner jag ingen större oro i dagsläget.

Kanske ger de senaste resultaten en liten injektion till Bz att intensifiera sökandet efter en ersättare till Zab...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nyförvärv
Powerfade:
Lite lurigt det där med att prestera på topp över 52 matcher.
Svårt att motivera sig på säker mark också.
Tre raka torskar borde ge lite mer fart på tillställningarna framöver, sen kommer ju det mentala spelet med i bilden i det här läget också.
"Nu har vi/ni förlorat x antal matcher i rad, vad gör vi/ni?" osv.
Sitta still i båten är aldrig fel...

Och det är då nu det underlättar att ha olika verktyg/metoder för att jobba med frågorna som uppstår/behöver ventileras.
Var finns det en "Seger"? = )
Förmodligen bästa nyförvärvet inför slutspelet.
Kommentera

Sv: Nyförvärv
Powerfade: Ett lag som skapar mkt chanser och generellt är offensiva i sitt spel, får förr eller senare såna här problem om det under en längre tid funkat och flutit på sas. Som du säger: då räcker det med att man går ner sig några procent samtidigt som motståndaren höjt sig rejält.
Så länge våra "svackor" inte ser värre ut än vad vi presterat dom 3 senaste matcherna så är man inte speciellt orolig.
Tittar man på hur det såg ut under TJ, när svackorna dels innehöll ett i princip havererat spel överlag och dessutom kunde sträcka sig över 8-10 matcher, då känns ju den här "svackan" snarare som en lätt och normalt förekommande nedgång i prestation, i jämförelse.
Kommentera