Brynäs IF

713793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1792531

Sv: Mot Saik Saik
Carl Lejonkräk:
Det är väl inget som säger att gruppen har varit tight i vare sig Växjö eller SAIK under hösten. Nu verkar de hittat spåret i alla fall.
Prestationen påverkas av massa faktorer.
Palles "markering" senast på 2-0 kan man ju fundera länge på. Såg han inte spelet komma, såg han det, men tog inte jobbet osv? Och framför allt, blir det någon konsekvens. Misstag kan alla göra.
Tog han jobbet efter det, eller "tittade han på" vid flera tillfällen. Sa han nåt till kompisarna i femman, typ jag skäms som en hund, guys. Eller sa nån i femman, typ, du borde skämmas som en hund, klipp håret och skaffa dig ett jobb. Eller sa Bulan nåt?
Boork-frågor... 😃
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mot Saik Saik
Auchinleck: Jag kan inte se att Paille gjorde bort sig vid 2-0 målet nämnvärt , visst förlorade han en sargduell men sånt händer, jag kan inte se att han jobbade sämre än de andra i det läget. Helt soprent på andra kanten där saikspelaren tilläts att söka passning. Samtliga Brynäs spelare var ur position och jag tycker inte att vi kan skylla på Paille där. Det borde förstås ha funnits en brynäsare till som understöd när Paille gick in i sargduellen, kanske en back?
Kommentera