Brynäs IF

713867 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1792526

Sv: Mot Saik Saik
Auchinleck: Tja vem vet, vi är ju inte med i omklädningsrummet så vi vet ingenting om gruppdynamiken. Sen att incinuera att spelarna kommer undan med att inte göra saker rätt på isen är ju bara löjligt när vi inte vet vad som sker bakom kulisserna..
Lakers har torskat fem raka de med och kom igen, Saik var en katastrof i början och kom igen, Malmö och KHK var väl lite tvärt om...den som lever får se hur det går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mot Saik Saik
Carl Lejonkräk: Ja kvalitéerna finns ju bevisligen i vårat lag det har vi sett hela hösten det gäller ju "bara " att få fart på grejerna igen vilket inte borde vara omöjligt.
Kommentera

Sv: Mot Saik Saik
Carl Lejonkräk:
Det är väl inget som säger att gruppen har varit tight i vare sig Växjö eller SAIK under hösten. Nu verkar de hittat spåret i alla fall.
Prestationen påverkas av massa faktorer.
Palles "markering" senast på 2-0 kan man ju fundera länge på. Såg han inte spelet komma, såg han det, men tog inte jobbet osv? Och framför allt, blir det någon konsekvens. Misstag kan alla göra.
Tog han jobbet efter det, eller "tittade han på" vid flera tillfällen. Sa han nåt till kompisarna i femman, typ jag skäms som en hund, guys. Eller sa nån i femman, typ, du borde skämmas som en hund, klipp håret och skaffa dig ett jobb. Eller sa Bulan nåt?
Boork-frågor... 😃
Kommentera