Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1795431

Sv: Brynäs - Skellefteå Matchtråd
Huge: "Tror inte på trendsnacket" så länge det inte är något positivt kanske d sklle säga ;-)
Nu är det motigt måste jag säga. Jag har börjat fundera på om man inte skall göra en rokad på tränarsidan. Låt Bulan åka hem till sitt Luleå och köra utan honom. Lägg ett delat ansvar på Sjödda och Janne. Den intensitet som Bulan förespråkat finns inte längre. Man kan inte förlora sig in i ett play-in, ett slutspel eller vad det nu blir. Att skylla på att man är nedtränad köper jag inte ALLA lag är väl mer eller mindre nedtränade nu, ja förutom de nere i botten som måste vara på topp nu för att klara sig kvar i finrummet.
Jag tror att någonting måste hända. Dags för Brynäs att visa för spelare och supportrar att man inte är nöjd med läget som är.

14 matcher kvar och vi tappar mark mot lagen under oss i tabellen. Det är inte lugnt och tryggt längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Skellefteå Matchtråd
Powerfade: Eller så kan vi bara sitta lugnt i båten och vara glada för vi får vara med i högsta serien och invänta nästa säsong. ( Kumbaya )
Kommentera

Sv: Brynäs - Skellefteå Matchtråd
Powerfade: intensiteten fanns mot Frölunda, varför skulle allt ha försvunnit sen dess? Igår tycker jag att vårt presspel, som måste funka och som även tar på krafterna, inte funkade så bra. Dom fick för stora ytor och kunde enkelt spela bort oss, när vi sen uppträdde klent runt kassarna så blev det svårt. Finns inga patentlösningar i nuläget, att sparka Bulan tror jag inte ett skit på. Lägg till att vi mötte ett mkt bra lag igår, det är aldrig enkelt att bara gå ut och tro att man ska vinna mot ett lag som SAIK i bra form. Dom gör oss nog sämre än vad vi egentligen är, gäller att rätta till de saker Bulan pekade på efter matchen, sen får man ta allt därifrån.
Kommentera