Brynäs IF

705124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1795435

Sv: Brynäs - Skellefteå Matchtråd
Powerfade: intensiteten fanns mot Frölunda, varför skulle allt ha försvunnit sen dess? Igår tycker jag att vårt presspel, som måste funka och som även tar på krafterna, inte funkade så bra. Dom fick för stora ytor och kunde enkelt spela bort oss, när vi sen uppträdde klent runt kassarna så blev det svårt. Finns inga patentlösningar i nuläget, att sparka Bulan tror jag inte ett skit på. Lägg till att vi mötte ett mkt bra lag igår, det är aldrig enkelt att bara gå ut och tro att man ska vinna mot ett lag som SAIK i bra form. Dom gör oss nog sämre än vad vi egentligen är, gäller att rätta till de saker Bulan pekade på efter matchen, sen får man ta allt därifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Skellefteå Matchtråd
Huge: Intensiteten fanns mot frölunda. En svala gör inte en sommar. Om vi ser på hur det sett ut de 10 senaste matcherna så har det inte sett bra ut. Vi har två målvakter som inte har någon vidare form. Upplägget man haft, och har haft tidigare år visar sig åter igen inte funka. Detta hoppande skapar en osäkerhet. Både hos målvakter och utespelarna. Främst backarna. Bulan är ytterst ansvarig för laguttagningen. Nej, det känns som att något måste hända. Hockey är en färskvara så man kan inte kolla bakåt allt för långt utan man får se på saker och ting ur ett kortare perspektiv.
Vi har måltorka hos flera av de spelare vi använder i PP, Hur det har gått finns det stats på. Man kan inte nöta med en dåres envishet och tro att allt kommer att släppa. Förtroende kan vara både bra men kan även bli en belastning hos en spelare som har det tungt. Bulan har nött på i samma hjulspår. Han saknar helt idéer för att nå en lösning. Det gäller att ha idéer för att få till en vändning på detta. Luleå borta i morgon. Båda lagen har en dålig trend. Skall vi gissa att Luleå vänder sin efter att Bulan åter igen har bytt målvakt?
Kommentera

Sv: Brynäs - Skellefteå Matchtråd
Hejsan! Åkte ner på matchen igår och mår som ni kan förstå förträffligt idag. Men jag är inte här för att strö salt i såren utan jag vill ge en stor eloge till Brynäsklacken som var bättre igår än någonsin tidigare JAG varit på plats. Måste ju ha varit tungt för dem under stora delar av matchen, särskilt sista perren, men de höll igång på ett jäkla bra sätt. I allt mörker finns det ändå någon liten ljusglimt.
Kommentera