Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1799626

Sv: Deadline
Inkazar: T Rodrigues använder ett språkbruk man förvisso måste ta avstånd ifrån. Andemeningen i hans och J Karlssons inlägg är dock i huvudsak värda att ställa sig bakom. Det finns inga seriösa toppambitioner hos Brynäs ledning även fast de försöker påskina det verbalt. Då snålar man inte på det här viset, i synnerhet inte när det finns behov av nya spelare. Sen om inga pengar finns så ok, men prata då inte vitt och brett om att vara med i toppracet i vare sig serie eller slutspel. Med nuvarande slitna och åderlåtna trupp kommer vi inte att komma långt i mars.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Deadline
Clarence:

"Alibi-förening", skulle den större av dem säga... som kommentar... tror jag. = )

Med toppambitioner hittar man vägar att vinna. säger jag... det ingår liksom i själva konceptet.
Inte ursäkter.
Kommentera

Sv: Deadline
Clarence: Har de verkligen talat "vitt och brett om att vara med i toppracet"? Känns som att vi fått ganska modesta uttalanden kring målsättningarna för säsongen.

Sen tycker jag det är ett konstigt tillfälle att gå in och uttala sig. Att du delvis backar ett rent ut sagt vidrigt uttalande mot vår klubb ser skumt ut, oavsett "andemening".
Kommentera

Sv: Deadline
Clarence: Har ingen aning om hur mycket pengar det finns, men om det finns, vem skulle man värva? Ingen värvar ju nån som är nåt att ha...
Kommentera