Brynäs IF

714103 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1799836

Sv: Deadline
Peja: Riktigt kul med juniorkedjan hoppas verkligen de fortsätter leverera. Dock skillnad med slutspel, menar en sån som Asklöf som måste käka upp sig för att ens väga in som flugviktare osv.. Är ett riktigt chanstagande precis som man säger om många nyförvärv, man kan alltid problematisera å ena sidan å andra sidan..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Deadline
Bratwursten : jag tror inte att asklöf kommer vara mvp och leda Brynäs till guld i slutspelet men det kommer nog inte bergfors, en matchotränad ullström eller nya LHC-tysken vara för sina lag heller. Detta kanske blir slutspelet som grundlägger stora framgångar i nästa säsongs slutspel för asklöf, ölund och Bokvist. Den erfarenheten är ovärderlig för de.
Kommentera

Sv: Deadline
Härligt med ett lag som HV som verkligen satsar på att gå hela vägen. Klart att det inte finns då många spelare nu . Värvningarna skulle gjorts mycket tidigare. Varför lär man sig inte ???
Kommentera

Sv: Deadline
Dessutom har BZ flörtat en del om att han varit ute efter spets under en lång lång period. Vi har en hel del löneutrymme som frigjorts av olika anledningar och visst det kostar att värva speciellt denna tid på året, men samtidigt är det inte många månader som spelaren behöver kontrakteras, då säsongen går mot sitt slut.

Med det sagt skulle jag inte säga att jag är förbannad. Nya tag så får vi se hur långt det räcker med befintlig trupp!
Kommentera