Brynäs IF

715419 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1802508

Sv: Örebro HK - Brynäs IF 2017-02-21
Davey85: när man tittar noga på situationen så är faktiskt inte Berras knä utanför hans kroppsram. Med andra ord inte utstucket som det står i domen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Brynäs IF 2017-02-21
Nu kom intervjun med Paille ut. För er som inte har GD plus kan jag dra storyn lite snabbt:

Pailles pappa drabbades av Leukemi några veckor efter att han anlände till Gävle i somras. Efter det fick pappan behandling och blev helt botad efter några månader. Man trodde att han var helt frisk, men i januari blev han återigen sjuk och då gav läkarna beskedet att han inte kommer leva länge till. Paille tappade spelet på isen och kunde inte koncentrera sig på hockeyn efter att beskedet kom. När han åkte tillbaka till Nordamerika visste han att hans pappa inte hade många dagar kvar att leva. Förra tisdagen gick han bort, och Paille betonar att han är mycket tacksam till Brynäs som stöttat honom genom detta.
Kommentera

Sv: Örebro HK - Brynäs IF 2017-02-21
Powerfade: Visst så men det är ju att han vinklar benet så att det blir en vinkel som är det väsäntliga, sen om huvudet är lika långt fram som knät kvittar. Det hade blivit ramaskri här om det var ombytta roller.
Kommentera

Sv: Örebro HK - Brynäs IF 2017-02-21
Powerfade: Känns som man gör det enkelt för sig på DN och slänger till Bertil 3 matcher, tyvärr. Ju mer jag kollar, desto mer osäker blir jag på om det ens ska vara mer än två minuter.
Kommentera