Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1804162

Sv: Växjö-Brynäs 25 Feb 2017
Chris11: Du glömde som sagt att peka på de matcher där vårt eget lag inte har hållit normal standard och därmed bidragit till att Felix inte fått nån hjälp i försvarsarbetet, vilket i sin tur inneburit att han i dessa match oförtjänt fått bära större delen av hundhuvudet.
Sen är det knappast att "höja honom till skyarna" när man med hjälp av den där statistiken bara försöker nyansera kritiken mot honom och visa att han inte kan ha varit så usel som vissa härinne har hävdat.
Men grattis iaf: du blev den förste som till viss del försöker bortförklara den där statistiken....😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö-Brynäs 25 Feb 2017
Huge: Du gillar vissa ord. Nyanserat. Var ligger det nyanserade i att ta fram ett litet urval statistik för att påvisa den bild man vill? Snarare väldigt onyanserat om du frågar mig.
Kommentera

Sv: Växjö-Brynäs 25 Feb 2017
Huge: Tycker som du att Felix många ggr har fått orättvisvis kritik för sina insatser. Dock, har merparten kommit under pågående match och oftast skrivits under affekt och inte varit särskilt välmotiverade. Det Felix hittills inte gjort är att stå på huvudet, varit i zonen och avgjort matcher till Brynäs fördel. Men vi får väl hoppas att han sparat det till slutspelet.
Kommentera