Brynäs IF

715353 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1805934

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Tjurn : Felix var ju grym idag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Carl Lejonkräk: hur kan du skriva att han är grym de om nått säger en hel del om kunnande, han var inte dålig men han torskar matchen mot bakala å de är de som är hans match blir precis lika i slutspelet, de jag menar är att han inte vinner några matcher som är jämna åt laget å de behöver man i ett slutspel, ja vill inget hellre än att de ska gå bra för felix men han är ingen målvakt som vinner något guld de är konstaterat
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Carl Lejonkräk: Sur torsk, vi var värda extrapinnen. Felix stabil, Granis grym, tvinsen är på G och Nick fick en nyttig match i benen.
Ser lovande ut, vi möter också ett Frölunda på uppgång.
Kan vi rubba LHC borta?
Inte omöjligt....
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Carl Lejonkräk: Fortfarande helt ofattbart hur vi inte kan vinna denna matchen. Tycker vi är klart bättre över alla perioder. Ineffektiviteten är ju helt jävla galen.
Men man måste trots allt fortsätta att skriva till er som sitter och spyr galla över Felix.. Tror det är jävligt nära att många här inne avslutar sina konton med tanke på många av era språknivåer.
Pinsam nivå emellanåt.
(Inte du CL ;)
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Carl Lejonkräk: Felix var bra idag. Inte grym, då hade han tagit 1-1 och 2-3. Men bra det kan jag också tycka att han var.
Låst ämne