Brynäs IF

715253 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1805963

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Carl Lejonkräk: hur kan du skriva att han är grym de om nått säger en hel del om kunnande, han var inte dålig men han torskar matchen mot bakala å de är de som är hans match blir precis lika i slutspelet, de jag menar är att han inte vinner några matcher som är jämna åt laget å de behöver man i ett slutspel, ja vill inget hellre än att de ska gå bra för felix men han är ingen målvakt som vinner något guld de är konstaterat
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Tjurn : Du kan ju som CL säger aldrig jämföra målvakter på det sättet. Jämför du målvakter likadant om skottstatistiken blir 40-5 och matchen tex slutar 1-0 till laget som skjuter 5 skott?
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Tjurn : "vill inget hellre än att de ska gå bra för felix men han är ingen målvakt som vinner något guld de är konstaterat"

Fast det vet du inte utan du spekulerar bara och dessutom har vi Rautio också.
Fast du som vet så mycket kanske kan berätta vilken målvakt som kommer att stå där med guldhjälm till våren?
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Tjurn : Jag tycker inte man kan ställa målvakterna mot varandra som du är inne på då de ställs mot olika avslut. Brynäs har kalla avslutare och Frölunda en del tur på målen idag. Många fina räddningar på Sandström idag och ja, grym var kanske överdrivet men gan var bra.
Låst ämne