Brynäs IF

713415 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1806116

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Carl Lejonkräk: Hej Jag håller med dig till fullo. Tycker det är så jävla surt med så många som tycker Felix är kass. Kan hålla med om att 1-1 målet ser lite billigt ut men han kommer upp stort i förlängningen flera gånger när Frölunda pressar på. Bergenheims 1-2 mål åker ju Bertil sämre skridskor än mig. O kilas va fasen gör han. Hur ska en mv agera när två av våra mest rutinerade gör så två otroligt dåliga insatser i samma frekvens. Sen har vi ca 5-6 nästan frilägen och då ska våra forwards försöka med tunnlar osv och när de sköt så var de i rätt höjd för Bakala. Förutom Oskars kvittering som vi fick grattis av Frölunda. Att vi skapar många lägen gör mig lugn och tycker inte någon skugga ska falla över Felix. Vi måste helt enkelt göra mer mål än 2 på vår hemmaplan för att vinna matcher. Tyckte the Twins var bäst i vårt lag denna dag. Kul med alla skador som börjar att minska...Dont worry Be happy
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Stefan R 63: Felix är bra och kommer bli ännu bättre. Bästa juniormålvakt i Brynäs efter Markström?

Det hindrar inte att Baklava var bättre i går och Söderström likadant i tisdags.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Stefan R 63: "Kan hålla med om att 1-1 målet ser lite billigt ut"

Ja, det är mkt som kan se billigt ut men inte behöver vara det när man tittat lite närmare på situationen. Då menar jag om man med "billigt" anser att Felix kunde gjort det bättre.
Han har minst EN motståndare som står mitt framför ansiktet och skymmer, övriga två står också delvis mitt framför honom.
Vad kan han göra annorlunda än han gjorde i det läget, kan man fråga sig?
Skottet går ju inte mot den som står mitt framför honom och skymmer, det går mot de övriga två och touchar nån av dom.
Kan inte se att målvakten kan göra nåt mer än Felix gjorde i det läget, utifrån förutsättningarna med 3 spelare framför sig och en av dom skymmer sikten.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Stefan R 63: Det är skillnad på att ha synpunkter på målvakten och beskylla förlusten på honom. Vilket jag INTE gör. Det skyller jag på vår egen ineffektivitet framåt och för småttigt spel i egen zon. Jag håller helt med dig om Berras och Kilas insats på Tvåan. Men samtidigt så tycker jag att Sandstöms agerande inte är bra alls. Han försöker inte ens stöta bort pucken med klubban utan följer med en liten bit och sedan lägger han sig platt på magen.
Men målet är Kilas all the way Han hade inte ens behövt göra som han gjorde utan det hade räckt med att han stått på skridskorna och täppt till vägen in mot kassen.
Twinsen var bättre igår men det är ett par sekvenser som jag inte gillar. De tenderar att spela för svårt i fel lägen. Flera gånger igår som de höll på och dropp passade och grejade vid offensiv blå. Sånt är "A BIG no no!" i seniorhockey. Kul att se när det lyckas, men marginalerna är på tok för små för att man ska tycka att det är värt det.
Låst ämne