Brynäs IF

713451 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1806118

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Stefan R 63: Det är skillnad på att ha synpunkter på målvakten och beskylla förlusten på honom. Vilket jag INTE gör. Det skyller jag på vår egen ineffektivitet framåt och för småttigt spel i egen zon. Jag håller helt med dig om Berras och Kilas insats på Tvåan. Men samtidigt så tycker jag att Sandstöms agerande inte är bra alls. Han försöker inte ens stöta bort pucken med klubban utan följer med en liten bit och sedan lägger han sig platt på magen.
Men målet är Kilas all the way Han hade inte ens behövt göra som han gjorde utan det hade räckt med att han stått på skridskorna och täppt till vägen in mot kassen.
Twinsen var bättre igår men det är ett par sekvenser som jag inte gillar. De tenderar att spela för svårt i fel lägen. Flera gånger igår som de höll på och dropp passade och grejade vid offensiv blå. Sånt är "A BIG no no!" i seniorhockey. Kul att se när det lyckas, men marginalerna är på tok för små för att man ska tycka att det är värt det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Powerfade: Tvinsen var ju briljanta igår, mycket bra och klart dominanta i matchen.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Powerfade: Tycker dina synpunkter är väldigt bra och jag håller med dig...med twinsen har jag sett de tappat puck halvvägs in i motstånarens zon när alla är på väg framåt att de vänder upp för tidigt mot blå och har förut blivit av med pucken 9 ggr av 10 men så tyckte jag inte det var igår. Tycker nog att många av våra mer etablerade kludda med puck igår..Bertil Kilas Pudas blomman granis paille m.m. vilket ger Frölunda många o långa anfall på oss Tror inte du skyllr förlusten på Felix och jag tycker den insatsen är 5 stjärning av Bergenheim o minus på de andra tre
Låst ämne