Brynäs IF

713436 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1806137

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Huge: Jag tycker verkligen det är fel läge att slänga sig...bara för att Bertil gör fel så ska ju inte nästa man göra ett ännu större fel. Hade han stått upp och låtit F ta första läget från en sämre vinkel och kilas gått på kropp på Bergenheim så hade...det varit ett annat läge. Lustigt att Sanny o Petter i studion skrattar åt Kilas men du försvarar honom menar inte att håna varken Kilas eller bertil men de gör de största misstagen i denna situation...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Stefan R 63: Ja, med facit i hand hade det kanske varit bättre om Kilas hållit sin markering och låtit Felix ta hand om Bergenheim och det är väl också på det sättet en back normalt sett och i första hand bör agera i 2 mot 1-lägen sas, som det i princip blev här. Jag resonerar dock mht hur jag tror att Kilas resonerat utifrån läget: om jag slänger mig efter isen så kan jag stoppa båda tänkbara alternativen: att B kan passa sin soprene medspelare framför målet och att B kan bryta in framför Felix.
Nu blev det fel, hade Kilas lyckats så hade dom flesta sannolikt tyckt att han agerade smart som avstyrde situationen på det sättet.
Låst ämne