Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1816942

Sv: A propósito de nada
Rumpelstiltskin: Var det han ni kallade för 'mormor', eller minns jag fel? Hur var han ( allvarligt, inge skitsnack helst) - Satsade han på juniorer, eller vad hade han för tänk hos Er? Vill minnas det va livat när han gick/ fick sparken från BIF, vad var det om? Var han 'för slö' att hitta förstärkningar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
zigge: Ett litet förtydligande runt Sundlöv. Han fick inte sparken utan sa upp sig.
Stort hjärta och massor av passion. Jobbar hårt och är omtyckt av de flesta i hans närhet. Bra på att ta fram juniorer vilket borde passa Modo bra. Ni producerar ju massor av talanger men väljer hellre avdankade kanadicker. Sundlövs sämsta sida var kanske den internationella kollen/kontakterna.
Sammanfattningsvis så tror jag att han blir mycket bra för Modo. Det brukar bli succe med fd Brynäsledare i Modo...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
zigge: två sidor på myntet faktiskt.. enligt mig så var det han och boorken som startade våran framgångsrika ungdomsverksamhet. Han kommer nog göra ett kalasbra arbete i Modo. Värvningsfronten är jag mer kluven till, visserligen så har han hittat ett par korn. Greg och sweatt tex. Men har en massa flops på sitt konto också.. men han kunde göra mycket på en skral budget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
zigge: Sundlöv var väl helt ok. Gjorde mycket bra och en del dåligt. Tror han kommer göra det bra hos er. Duktig på att släppa fram unga spelare (kanske lite väl mycket ibland)
Kommentera