Brynäs IF

714623 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1821511

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Den stora skillnaden är nog att Sundlöv hade helt andra pengar att röra sig med jämfört med vad BZ nu har. Även svårt att riktigt få grepp om vad Sundlöv isf menade när han talade om att man borde ha "satsat mer" efter guldet.
På vadå?
Dyra spelare utifrån trots skral ekonomi eller egna talanger med ringa rutin och dessutom en TJ med stora krav på sig att upprepa guldsäsongen?
Det sista du säger om de båda indikerar väl också just det jag därmed också vill påstå: att BZ passar bättre i ett lite mer etablerat "topplag" som har pengar, jämfört med Sundlöv.
Är nog således ingen slump att Sundlöv valt Modo som ny arbetsgivare, där det känns som att han har ungefär samma förutsättningar som han hade i Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: Brynäs byggde upp ett starkt eget kapital efter guldet. Det som Sundlöv har sagt är att han borde ha pressat Brynäs(styrelsen) att satsa ännu mer på spelare säsongen efter guldet. Att man kunde ha surfat vidare på framgångsvågen som guldet skapade. Men det gjordes inte pga övertro till många av guldspelarna.
Sundlöv blir säkert kanon i Modo, han har fantastiska förutsättningar där iom att deras juniorlag är bäst i Sverige.
Kommentera