Brynäs IF

703248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1822387

Sv: Stämning!
Peja: Nej de flesta skotten från Brynäs satt mitt i mål i bekväm höjd för målvakten.(naturligtvis finns det undantag) Det hade ingenting med att positionera sig rätt. HV däremot satte sina avslut högt eller utmed stolparna vilket gör att Felix måste agera. Han gjorde en fullt godkänd insats. Kunde agerat annorlunda på första målet. han har en tendens att hamna för nära första stolpen på vinkelskotten. Men det är klart att han står på Torsdag. Endast om han gör en Katastrofinsats kommer Bulan/Alcén byta målvakt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Stämning!
HitTheLights: Fryser man reprisen bakifrån just innan reduceringen så ser det ändå inte ut som att Felix hamnade för nära vänstra stolpen. Som många andra är inne på: det är mer halvträffen/hopslaget som ställer Felix. Utesluter heller inte att han isf medvetet täcker första lite för mkt sas för att få Thörnberg att skjuta på bortre och sen i sista stund tjyva och täppa till den sidan. Som en handbollsmålvakt, typ....
Tror heller inte att man byter och plockar bort en vinnande målvakt, de påstådda och ev diskutabla ingripanden han gjort motiverar inte en sån åtgärd.
Enligt en ödmjuk läktarcoach och besserwisser som undertecknad....
Låst ämne