Brynäs IF

713448 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1829444

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Charles: Kanske tolkar Rödins situation fel, men är det inte så att Vancouver kommer att ge Rödin ett kontrakt om han är skadefri?
Skulle visserligen inte ha någonting emot att Brynäs kontrakterar en skadad Rödin, men 'spetsforwarden' som Brynäs behöver få in är alldeles för viktig för att den platsen ska kunna gå till en skadad spelare. Rödin vore mer en 'bonus' som man, om det blir aktuellt, som du säger borde kunna lösa med sponsorerna.
Sedan skulle det inte förvåna mig om Brynäs medvetet sparar pengar för att kunna göra värvningar under säsongen om spelare misslyckas (eller inte utvecklas). Även om den sista forwarden är dyr - som Johnson eller Zaborsky var - är det svårt att få ihop hur den nuvarande truppen skulle kunna ligga på samma lönenivå som förra säsongens trupp och lönebudgeten bör ju rimligtvis inte bli mindre.
En förklaring till den 'till synes' minskade spelarbudgeten skulle ju kunna vara att BZ inväntar Rödin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Det är väl inte omöjligt att Brynäs kanske sänkt lönebudgeten något iom att man låg på minus innan slutspelet. Man kanske har dragit ned någon mille för ett hamna på rätt sida sättet exkl. slutspel.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Kloka tankar. Den här sista värvningen är oerhört viktig. Det som känns förtroendeingivande är ju att Bengtzéns spelartrupp tagit kliv framåt för varje år. Fortsätter gruppen utvecklas ytterligare ett steg nästa säsong? Många bitar ska falla på plats, bland annat tränardelen. Melin känns ju spontant som en helt annan tränartyp än Bulan, men de förespråkar båda en liknande hockey. Det ger också en kontinuitet i laget.
Kommentera