Brynäs IF

712982 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1829625

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Bifbiffen: Jo, men om Peja nu kritiserar just BZ för att i alltför hög grad sätta förhoppningen till att samtliga våra unga spelare kommer att utvecklas bättre än samtliga unga spelare hos våra motståndare och du håller med Peja, så innebär väl det att du också riktar dig till BZ, eller har jag missat nåt här?
Att på allvar påstå att en sportchef öht skulle sitta och förutsätta en sån sak när han försöker bygga ett lag, är inte seriöst öht.
BZ har sagt det som dom flesta bedömare också borde kunna gå med på: att våra unga spelare kommer att ta kliv framåt, som de absolut flesta unga spelare på den här nivå gör om och när dom får chansen.
Och när nu Melin tagit över och som är en tränare som är känd för att ge just unga spelare chansen på ett rejält och ärligt sätt, jämfört med många andra tränare, så känns satsningen på att behåll juniorstommen sas som ännu mer logisk och vettig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: Ja exakt. Det var därför som jag skrev i min förklaring att jag menade folk överlag som påstår i forumet att våra juniorer kommer ta kliv kommande säsong. För att det då ska bli en förbättring gentemo övriga lag så får ju andras yngre förmågor inte ha samma utveckling. Glasklart?
Kommentera