Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1830053

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Peja: det är märkligt att inte Rögle vill ha kvar den kompetensen, eller ens i en kedja längre ned. Med Brynäs ambitioner ser jag det som totalt orimligt att det är tanken. Och skulle det vara det, ja då får vi nog sänka ambitionsnivån ett par pinnhål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Bifbiffen: det är märkligt att inte Rögle vill ha kvar den kompetensen, eller ens i en kedja längre ned. Med Brynäs ambitioner ser jag det som totalt orimligt att det är tanken. Och skulle det vara det, ja då får vi nog sänka ambitionsnivån ett par pinnhål.

Det kan ju vara så att Rögle inte behöver den spelartypen mer i sitt lag.
Medans Brynäs definitivt behöver det. Han är en LW/C spelare. han är stark och frejdig, kämpar oavbrutet och kan visa fina handleder ibland. Jag gillar att vi får in 190/90+ i laget igen. Men som har visat vad han kan i SHL.
Det gick ju inte så bra med Sondre Olden som skulle vara liknande spelartyp.
Så släpp oron, det blir nog bra ska du se nästa säsong.
Kommentera

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Bifbiffen: Ang Liljewall så är det inte alldeles lätt att hantera en kulturbärare och lagkapten med hög status och lön. Om man nu inte tycker att man får ut vad vill ha av en spelare så kan det nog vara enklast och bäst att gå skilda vägar. Spelaren får en chans att kanske bygga en ny karriär med nya förväntningar i ett annat spelsystem och laget kan starta om i en annan riktning. Det finns många exempel på detta. Ta t ex Shea Weber som i o för sig inte är klockren men visar att det kan vara enklare att starta om utan kulturbäraren.
Kommentera