Brynäs IF

710636 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1830137

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Peja: 99:orna är ju en svag kull åtminstone i Brynäs. Ersson, Berg och Seger är de ända spelarna som sticker ut. Ja jag har sett Seger i ungefär 15 matcher denna säsong och lika säsongen innan. Jag tycker han har riktigt bra teknik och han rör sig väldigt fint på isen. Nej han är väl ingen Lindblom men är trots allt den bästa forwarden bland 99:orna. Men om Seger och Berg lämnar så är det ju tråkigt för kvaliteten hos j20.

Men är det inte konstigt att det så måna spelare lämnar? Är det för att Brynäs j20 har dålig tränare? Dåligt spelsystem? Är det för att de inte kommer kunna få chansen i A-laget? Är det för att ungdomar idag har för bråttom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
sshs: Finns en väldigt stark karriäroptimerande trend ibland ungdom/pojkspelare idag.
Om Berg kan nå NHL tidigare via seniorhockey i Allsvenskan så känns valet rimligt. Dessutom närmare Täby. Team Gävle var inte dumt...
Kommentera

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
sshs: Det är extra illa att Gävlekillar som Seger lämnar. Också illa att de utifrån lämnar, Brynäs har ju valt ut just de spelarna i en urvalsprocess där de valde bort många andra. Då är det självklart misslyckat att de lämnar i det här skedet, de är ju flera av Brynäs allra bästa juniorer som ser ut att lämna.
Det är märkligt hur det har blivit en massflykt från alla föreningens lag förutom A-laget där nästan alla stannar istället.
Kommentera