Brynäs IF

712985 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1830144

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Huss: Ja det verkar som om många väljer det som de tror är bäst för karriären och där ligger nog agenterna bakom mycket.

Förstår att en sån som Evertsson lämnar för SSK där han har mycket större chans till A-lagspel och en större roll än i Brynäs. Det jag oroar mig för är ju att det inte lämnar några juniorer i konkurenternas lag utan bara i Brynäs. Det spelare som lämnar Brynäs konkurrenter är bara de som inte platsar men i Brynäs lämnar dom som är ligger i toppen av spelare.

Vad gör BZ på sitt jobb egentligen? Känns som det saknas en dialog mellan juniorspelare och ansvariga för A-laget. Appråpå Bentzen så borde ju ersättaren för Lindblom vara klar med tanke på att han vetat om det så länge som han gjort. Var ju enda säkra förlusten..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
sshs: Det har ju nämnts en spelare vid namn Cory Conacher här på forumet och inte för att det kanske ligger någon sanning i det eller ej MEN. Om inte jag är helt ute och cyklar spelar Conacher fortfarande AHL slutspel vilket kan betyda att hans nästa års klubbadress säkert redan är bestämd men att det ej är offentligt än eftersom att han som sagt fortfarande inte avslutat sin säsong!
Kommentera