Brynäs IF

713721 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1830266

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Skrubben: Jag tycker att första PP funkar fint sedan Ikonen kom in. Den rollen som Lindblom hade kräver skicklighet på små ytor och det har både ölund och Boqvist. Tror den stora utmaningen för Brynäs pp ligger i att hitta en bra andrauppställning, Larsson kommer definitivt att vara till stor hjälp där, men min förhoppning är att lillebrorsan Boqvist också ska slå igenom, om han gör det är pp-spel givet för hans del.
Men att fixa första pp är inte svårt. Gunde, ikonen och Jensen är så spelskickliga att de två övriga inte behöver vara superspelare för att det ska bli en sylvass pp-femma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Peja: Då tycker vi olika. Visst var spelet i PP bra under perioder, men om man ska försöka vässa till det ytterligare så tycker jag att det behövs en skytt, ungefär som Frölunda hade i Wellman. Kommer vi ha ett lika bra hot som han var på någon av positionerna bredvid Gunde kommer vi bli ännu bättre, tror jag. Vissa lag kanske till och med väljer att punktmarkera killen som är beredd på direktskott (som vi gjorde efter några matcher mot Frölunda) och då kommer det öppnas upp större ytor för Gunderson. Det tror jag kan vara nyckeln för att lyckas lösa upp köttmuren framför Gunderson i PP. För i ärlighetens namn trodde jag han skulle få igenom skotten bättre än vad han gjorde den gångna säsongen.
Kommentera