Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1831030

Sv: EKONOMI - ORGANISATION
Skrubben: Vad var framgångreceptet ifjol? En bred trupp med några rejäla spetsar grovt beskrivet. Vi minskar truppen något och kommer vara lite kortare gällande spetskompetens från seriestart. Det låter inte som lönebudgeten ökar direkt.
Vill vi nå bonuspengarna som en semi kan innebära lär vi behöva ytterligare förstärkningar runt årsskiftet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: EKONOMI - ORGANISATION
Huss: Man kanske håller på att anpassa spelarbudgeten efter grundseriens publiksnitt. Det är ju den och sponsorintäkterna som lägger nivån för budgeten, inte enstaka års överskott.
Kommentera

Sv: EKONOMI - ORGANISATION
Huss:
"låter inte som lönebudgeten ökar"
Och då har du beaktat högst motiverade lönehöjningar/förlängningar;
Blomman
Paille
Jensen
Alcén
Ikonen
Kilas
Berra
Ersson
Boqvist
Lucas.K

?
Kommentera

Sv: EKONOMI - ORGANISATION
Huss: Jag delar inte din beskrivning av förra säsongens framgångsrecept.

Den största enskilda faktorn enligt mig är att Bengtzén hade en enorm träffsäkerhet i nyförvärven. Clark, Jensen och Paille. Hade t.ex. Jensen floppat hade vi inte haft en förstacenter under hela säsongen och troligtvis missat topp 6 pga det. Så viktig var han för oss enligt mig.

Sedan undrar jag vad du menar med att vi minskar bredden på laget? Om du tänker på att vi gick in i säsongen med 15 forwards kontra kommande säsongs 14 så har du rätt. Men samtidigt blev Enterfeldts säsong helt förstörd, likaså Zaborskys. Om en sådan extrem otur inte upprepar sig har vi inte ett smalare lag kommande säsong.
Kommentera