Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1831476

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Dagens samhälle; lättare att klanka ner än bygga människor. Får en att relativt känna sig lite bättre...
Vad hade Ni väntat Er? Att Tommy.Å eller Lasse.G skulle komma in o köra BrynäsTV!

Här gör vi en klockren satsning som gör jätteskillnad direkt, o ändå fokuserar folk på ev mindre brister...
I rest my case...

Bra jobbat Brynäs, bra jobbat Mansson!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
tjugo8: klyschigt värre men blir väl så när intervjuaren är anställd av klubben. Tycker de ska tänka ett varv till på formaten i Brynäs-TV. Den här typen av intervjuer ger inte så mycket (det får vi i tidningarna). Ser hellre mer inblick. Träningsreportagen har varit kanon. Hur ser det ut på Brynäs kansli? Vilka jobbar med vad? Hur bor spelarna? Hur såg uppväxten ut för spelarna? Storyn om Blomqvist? Storyn om Granström? Målvaktspsykologi med Pecka? Supporterpanel, nya frågor varje vecka? Storyn bakom klubbmärket och mer historia?

Kan fortsätta länge. Det som varit hittills är väldigt väntade och enkla spår. Vet inte hur anställningen ser ut exakt för Mansson och hur fria tyglar han fått, men möjligheterna är ju oändliga. Ta chansen och var kreativ!
Kommentera

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
tjugo8: Hade nog förväntat mig att Henrik Harrysson skulle få Manssons roll faktiskt. Sedan är Mansson en rutinerad reporter/skribent så han klarar säkert av den i sammanhanget lilla kritik som framförs där det hela tiden framhävts att satsningen med BrynäsTV är klockren. En satsning som Mansson säkerligen inte deltar i ideellt...

Bra jobbat Brynäs, kämpa Mansson!
Kommentera