Brynäs IF

710643 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1831478

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
tjugo8: klyschigt värre men blir väl så när intervjuaren är anställd av klubben. Tycker de ska tänka ett varv till på formaten i Brynäs-TV. Den här typen av intervjuer ger inte så mycket (det får vi i tidningarna). Ser hellre mer inblick. Träningsreportagen har varit kanon. Hur ser det ut på Brynäs kansli? Vilka jobbar med vad? Hur bor spelarna? Hur såg uppväxten ut för spelarna? Storyn om Blomqvist? Storyn om Granström? Målvaktspsykologi med Pecka? Supporterpanel, nya frågor varje vecka? Storyn bakom klubbmärket och mer historia?

Kan fortsätta länge. Det som varit hittills är väldigt väntade och enkla spår. Vet inte hur anställningen ser ut exakt för Mansson och hur fria tyglar han fått, men möjligheterna är ju oändliga. Ta chansen och var kreativ!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
honken21: Tycker att man bör snegla lite på HVTV som genomfört utmärkta bakom kulisserna-reportage genom åren, se länk.
Sedan är det klart att vi skall kunna framföra kritik. Om Brynäs låtit någon från ungdomslagen eller från exempelvis Samhall, som en del i föreningens CSR-arbete, fått göra reportage på ideell basis skulle man naturligtvis haft mer överseende.
"Klyschigt" var ordet under de intervjuer som presenterats hittills. Men det kan bara bli bättre i alla fall! :) #kämpamansson
Kommentera

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
honken21:
Mkt bra inspel!

Ska själv maila Mansson om inblick i styrelsearbetet, Lorentz o Dackell tex...räknar m att du mailar dina utmärkta förslag tillsammans m en enkel klapp på axeln...
Kommentera