Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1832934

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Nu har jag lite info åt er. Jag hört mig för med ett antal personer och baserat på deras info är min sammanlagda bild följande:

Bertilsson-Gunderson
Kilström-Larsson
Carlsson-Ersson
Sundqvist-Zanetti

Caporusso-Jensen-Clark
Paille-Granis-Palushaj
Boqvist-Ölund-Ikonen
Alcén-Liljewall-Blomqvist
Asklöf-Mannberg

Summeringen är att Melin väldigt gärna verkar vilja ha en leftare och en rightare på varsin vinge. Vi har diskuterat detta tidigare att det nästan blivit för många rightare bland ytterforwards i topp 6. Lösningen blir alltså att sätta upp Caporusso bredvid Clark och Jensen. Många hade säkert trott att antingen Ikonen eller Palushaj tagit den platsen, men dom verkar hellre vilja testa Caporusso på den platsen eftersom han är leftare. På internmatchen kommer inte kedjorna se ut exakt så här eftersom både Clark och Paille är borta med landslaget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Skrubben: var de formationerna jag hörde också. Vet inte vart Pettisbif fick sina ifrån.

Caporusso känns bra i första av flera anledningar. Dels säger han sig vara svår att ta pucken ifrån, vilket var Lindbloms kanske främsta egenskap. Verkar också vara en speluppläggare och kan därför passa in i kemin Jensen/Clark. Mot Lindblom så får vi en pluseffekt i snabbhet med Capo. Han är i grunden center och skulle då kunna kliva in när Jensen saknas. Hans stabila poängproduktion år efter år känns också bra, att han med stor säkerhet kommer leverera. + leftfattningen.

Gillar personligen att Mellin (som det ser ut) inte fortsätter med Ikonen-Granis-Paille. Går att få ut ännu mer av dem. Hajen med Granis och Paille ger en riktig powerkedja som spelar rakt, enkelt och skoningslöst. Ikonen kommer trivas bättre med pucklirkarna Ölund och Boqvist. Även bra att ha de två senare ihop, skulle Ikonen saknas går Asklöf rakt in och juniorkedjan återförenas.
Kommentera