Brynäs IF

714632 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1835460

Sv: Försäsong 2017/2018
Bra moral i laget. Vi har varit bedrövliga i alla matcher men hittat sätt att vinna ändå. Nu rann det iväg lite. 6-2.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2017/2018
Brynäsgubbe: Man vet att kraven är höga när det inte bara räcker att vinna matcherna utan det ska även vara klapp-klapp-spel också 😉

Tittar man på övriga SHL-lag på försäsongen tror jag inte något lag är nöjt med själva spelet. Det blir ofta inte lika strukturerat som under seriespelet.

Vi får vänta och se hur spelet sätter sig helt enkelt. Matchen på tisdag kommer bli enormt tuff.
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
Formationerna idag gav lite blandade känslor. Tycker att förstakedjan skar sig lite med palushaj på kanten, han klickar inte riktigt med jensen och clark och det känns som att han håller pucken för länge och släpper den i konstiga lägen.. Han bör definitivt spela med ölund och caporusso istället där han tidigare fått ut mer av sitt spel. Jensen och clark är så bra spelare att nästan vem som helst kan spela i den kedjan, de kommer att producera oavsett. Det märktes inte minst idag då jensen och clark skapade lägen trots att palushaj inte gjorde många rätt på isen.

Något desto mer positivt var kedjan med paille, johansson och ikonen, där framförallt ikonen såg ut att trivas med micke johansson. Det var en helt annan fart på ikonen idag och han hade fin kemi med micke som hittade sköna instick till honom när han fått upp farten. Den kedjan vill jag se mer av.

Tycker även det är synd att inte jacke får lira center i 4e linan då jag anser att han är en av lagets bästa på den positionen. Han är den spelare som nästan på egen hand kan skapa farliga lägen framåt i en annars ganska uddlös 4e kedja. Tycker inte han kommer till sin rätt på kanten och tyvärr så blir 4e kedjan något sämre då. Men det finns tyvärr inte så mycket att välja på då alternativet hade varit att sätta granis på kanten (eller bänka honom) och det tror jag inte att någon vill se.
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
Brynäsgubbe: Bedrövliga i alla matcher var väl att ta i en smula för hårt...allt är inte svart eller vitt.

I en del moment har vi varit bra, andra behöver förbättras. Precis som vanligt under en försäsong.
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
Brynäsgubbe: Ja, vi kan väl sammanfatta försäsongen så här att resultaten totalt sett är ++++. Spelet kanske bara +++.
Men nog ser det väl försiktigt bra ut inför SHL.
Kommentera