Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1843042

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: sen är det ju ändå huvudtränarens ansvar att det blir konsekvenser av "fusk", då det är han som bestämmer. Oerhört märkligt att höra att han inte tagit tag i sådana saker. Stämmer iofs överens med den bild man fick av honom efter Skellefteå hemma, när han var så nöjd med det spelmässiga. Han kanske helt enkelt inte ser allt fusk som görs.

Att då, som du menar, spelarna ska tänka "okej, tränaren skiter i det, då tar jag tag i det" och börjar polisa efter varandra - det tror jag alla som någon gång ingått i ett lag förstår inte fungerar. Då släpper du inte bara förtroendet för din tränare, utan för dina medspelare också. Spelarna ska fokusera på sitt eget. När ett lag är som bäst spelar spelarna med ryggmärgen. Alla dessa funderingar som spelarna måste bära på, för att tränaren inte gör sitt jobb, håller inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: I en fungerande grupp finns inte en inre acceptans för 'fusket' och pådrivarna kommer genast att tillrättavisa de som inte gör som gruppen kommit överens om. Som sagt, jämför arbetsinsatsen 2012 med efterföljande år med Tommy. Det var inte Tommys coaching som var skillnaden, det var gruppen.
Att Melins sätt att leda lag inte skulle hålla är ju osanning i och med hans gedigna meritlista. Men det håller inte i en karaktärslös spelargrupp som dagens Brynäs, tyvärr.
Kommentera