Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1843075

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
bänknötarn: Kontrasten är ju stor mot Bulan, i sättet att vara, det går inte att komma ifrån. Men som Peja säger, han har fått ihop lag tidigare (möjligt att då kontrasten mot förra tränaren inte varit lika stor). Vi är bara oense om varför. Peja tycker det är spelarnas fel. En tränare som kommer ny till ett lag och har lyckats tidigare ska lyckas igen - annars är det spelarna som inte tagit sitt ansvar och har dålig karaktär. Det är vad han menar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: Tycker framförallt det är BZ fel. Han visste vad han fick i Melin, men han missbedömde spelartruppen. Han överskattade truppens vinnarmentalitet och pådrivare. Det blev en sk mismatch och det var på BZ bord att anställa rätt ledartyp. Sedan tycker jag att det är förbannat svagt av laget att inte klara av att leverera under lite friare tyglar, nu vet vi att de behöver en detaljstyrande gaphals i båset, men det borde BZ ha förutspått innan. BZ spenderar mycket tid runt laget just för att kunna göra såna här bedömningar. Det var rätt att sparka Melin men det är egentligen inte hans fel när han kommer in och leder på samma sätt som han alltid gör, tyvärr en bra tränare men på fel plats vid fel tidpunkt.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Har lösningen på våran tränarkarusell!

Head Coach: Tommy Sjödin

Assisterande: Andreas Dackell

Videocoach: Janne Larsson.

En mycket ekonomisk sund lösning. Tror dessutom att Dacke har mycket att bidra med. Tommy har varit med och lärt under det framgångsrika ledarskapet som Bulan stod för under några års tid. Detta blir succe. Nästa år kan vi försöka få in Ove i den trean med.
Kommentera