Brynäs IF

712980 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1843574

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Saxat från Facebook angående Rödin.

"Kan Anton, Kan Anton, Kan Anton komma hem?
-På lördag spelas omgång fem!

Anton Rödin ser ut att hamnat i en rejäl malpåse i sitt NHL äventyr och har "bara" spelat en match för Utica Comets. Det hela hette "strul med visum" först för att sedan förvandlas till regler som sätter stopp. Regeln säger att matchtruppen i Utica får endast innehava 260 NHL matcher sammanlagt, fördelat på hela truppen. Vilket gör att Vancouver styr vilka som är värda att matchas för att lyftas upp till NHL. För tillfället verkar Anton vara långt ifrån dessa platser.

Om det nu finns en överenskommelse mellan Vancouver och Anton om att få återvända till Sverige borde det bli verklighet inom kort. Antons kommentar för en månad sedan var "mitt focus är att slå mig in i spelartruppen här. Men skickar de mig till Utica, åker jag till Utica". Denna fras blev verklighet för 14 dagar sedan men situationen just för tillfället ser mörk ut med tanke på reglerna och vilka Vancouver satsar på.

Citerar man Antons agent så lät det såhär för 14 dagar sedan. "Anton spelar minst fem matcher med AHL-laget Utica innan det kommer något beslut om framtiden".
Match fem spelas på lördag mot Rochester Americans, finns inte Anton på isen då börjar det att brännas om det nu inte gör det redan nu?"

Vad säger ni andra om detta? Någon som hört eller läst något om Rödin?
Hade vart så jäkla gott om han kom hem!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mustigahjalmar: Ja tack! :)
Kommentera