Brynäs IF

714124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1844662

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
riggen: Andra målvakter släpper också in lösa puckar genom magen, nåt som enögda bedömare naturligtvis har svårt att se.
Det skott jag talar om var ett dragskott från blå där Frölundas målvakt såg ut att vara lite skymd. Det roliga är att om Felix släpper ett sånt skott, då heter det att han borde vara mer aktiv i målet när det gäller att försöka se när skottet avlossas.
Skillnaden är mao den att när Felix gör nåt fel, så uppmärksammas det på ett helt annat sätt än när nån annan målvakt gör likadant.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Personligen så handlar det inte om huruvida andra målvakter också gör det eller inte, utan hur ofta. I Sandströms fall är det alldeles för ofta.

Du ser ingen skillnad i att andra målvakter ibland gör en tavla, medan Sandström praktiskt taget gör det i var och varannan match?
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Är alla målvakter i serien exakt lika bra eller vad vill du ha sagt? Oavsett hur mycket man vinklar fakta så har Brynäs målvakter varit för dåliga den här säsongen. Det visar all statistik och det tycker alla objektiva bedömare som jag har hört. Det är trist fakta att konstatera men det är fakta.
Kommentera