Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1846314

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Tycker mig ändå se en skillnad i hur vi spelar och uppträder nu än för några matcher sedan i positiv bemärkelse. Inte för att vi spelar bra då det slarvas för mycket. Men ändå bättre än vad det har varit i början.
Förstår inte varför man bytte ut Sandström då en junis knappast gör att backarna känner sig säkrare... Tycker inte heller Felix ska lastas för målen som kom i första. Dom får backarna ta på sig som inte rensar ordentligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mustigahjalmar: Håller med, idag bjuder vi tyvärr på enkla misstag i första, som dom utnyttjar med lite tur och skicklighet. Vi är inte så mkt sämre efter 0-2 och jobbar på riktigt bra när den förödande trean kommer. Hur fan letade den sig in?
Typiskt för ett lag i vårt läge, vi hade behövt en reducering till 1-2 för att få ordentlig kontakt. Man ska veta att vi möter ett riktigt bra topplag, förmodligen det bästa i nuläget och dom har just torskat två raka, märks på deras inställning och jobb idag. Med både Paille och Clark borta plus att Jensen och Fälth är matchovana, så är det förstås kraftiga avbräck.
För övrigt är det beklämmande att som vanligt läsa allt jävla gnällande och grinande på allt och alla, så fort det tar emot det minsta. Jävla blöjsupportrar vi till största del har härinne, det är min personliga åsikt och ingen behöver ta åt sig...
Kommentera