Brynäs IF

713969 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1851123

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lindström:
Apropå Ölund... vad har hänt med killen. Bedrövlig form!! Lägg märke till hans tek. Han tekar ju tamme fan sämre än Jensen..
Det gör att vi i stort sett aldrig får puckövertag när den linan är inne i zonerna. Det här måste ju en tränare kunna se!? Varför inte sätta in Blommam/Westfäldt, som jag ofta tycker vinner sina tek när just Ölunds kedja är inne. Så fort tek ev är vunnen så åk på byte. Generellt sett har vi riktigt jävla kassa tekare i år. Förutom Granis... men han blir ju nästan alltid bortplockad haha.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Pettisbif: Förra säsongen hade hela laget flow och juniorerna fick spela utan press och göra så gott de kunde och Ölund är ung, det är ganska mycket att bära inför en ny säsong när man haussats upp i media...jag var själv idrottsman som ung och lovande kände jag aldrig press, det kom senare ju äldre jag vart och etablerad!
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Pettisbif: Där håller jag med dig om. Dessutom satt de precis och pratade om det i CMore studion.
Färjestad är ett tydligt exempel på lag som ofta bara lägger in puck på mål för att få till en offensiv hockey. Vinner man där tekningen så får man förlängt anfall så att säga.
Ölund har inför dagens match 40.81% i tekningsprocent. Det är i mina ögon uruselt för att vara center.
Men sen har vi å andra sidan bara Granström som verkligen kan teka.
Faktiskt ganska anmärkningsvärt då det avgör väldigt mycket i matcher.
Kommentera