Brynäs IF

713988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1857018

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Clarence: SAIK är ett lag i år som bygger på en kedja, jag tycker de läcker bakåt och deras defense har varit ett problem sista två åren...jag tycker vi är idag mycket bättre än då vi slog dem med 2-1 med ett mål i boxplay däruppe..kan vi konservera formen och ha i princip tre kedjor som producerar mål så kan det bli ett trendbrott denna säsong med fler segrar än 1 mot dem..jag menar ifjol slog vi Växjö och FBK tre ggr av 4 i grundserien...det är dags nu att ta spöket SAIK...när deras superkedja inte levererar tar alla lag dem..sen hoppas jag på revansch snart igen å FBK som vunnit tre mot oss i år redan...flow skall nyttjas och det enda som oroar där är CHL på tisdag, inga skador tack mera...och vi har ju spelare som är på väg tbx som Sunken och Ersson på backsidan och hoppas på Granis...sen får vi se om det blir ngt förvärv till eller lån in i laget
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Leonardo: Nej det är ju inte det SAIK vi såg till för ett par år sen, absolut. Tycker det knyter sig för dem framåt rätt ofta också numera. Så hoppas din optimism är välgrundad.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Leonardo: Kollar på Karlskrona - Skellefteå och är inte imponerad av nåt av lagen. Stör mig däremot på att Pudas svek oss för det där köpelaget. Vantrivdes han så här långt söderut eller fick han några av kommunmygelmiljonerna däruppe?
Kommentera