Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1870710

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KalleTeodor: BZ står ut som årets looser om fönstret stänger med Rautio och Fernström som målvaktspar. Han kunde väl åtminstånde ha kallat hem Felix och satt Fernström i frysboxen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San: Rätt agerat av BZ - jag är övertygad om att det kommer en uttalad förstemålvakt i vår och Rautio tar andraspaden. Sandström har ingen plats i den ekvationen!
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San: Att man skulle kallat hem Felix för att ha en målis i frysboxen som bara står och tickar pengar låter dumt i mina öron.

Ponera att Bengtzen inte tänker ha kvar någon utav målvakterna nästa säsong så kan jag köpa att man gör sig av med Felix redan nu, då han är hetare på marknaden. Så slipper man konstnaden för tre målisar. Fernström är garanterat svårsåld så där sitter man på det sura kontraktet han har säsongen ut.

Men Rautio får gärna vara kvar i mina ögon om han kan acceptera att ta rollen som en ”andra” målis.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San: Håller helt med.
Nu fattar ju jag också att Bz måste säga att han känner sig väldigt trygg med Rautio och Linus.
Men allvarligt så kan det vara något av de värsta jag hört Bz säga sedan han kom till klubben.
Jag skiter fullständigt i hur ojämn Felix är och jag skiter fullständigt i hur mycket skit han får ta här i forumet.
Alla ni här inne vet ju om att jag är en som försökt försvara Felix så gott det går.
Visst att Bz ser till Felix utveckling och vad som kanske är bäst för honom.. jag är dock övertygad om att han hade fått minst lika mycket speltid hos oss.

Att vi nu släpper en väldigt duktig målvakt som absolut varit ojämn, men nu när vi dessutom fått in en ny målvaktstränare så skulle det kunna betyda mycket.
För att istället ha kvar Fernström ser jag som ett rejält jävla hån mot framförallt Felix men även mot oss supportrar. Räcker väl att titta på Växjö-matchen.

Nej, jag tycker detta är bedrövligt skött.
Dock ska sägas att jag också fattar fullt ut att Bz antagligen har en klar tanke om vilken målvakt som ska värvas in efter säsongen. En klassmålvakt förhoppningsvis!
Kommentera