Brynäs IF

716522 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1875621

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Auchinleck: Alltså det är ju ingen här som säger att Brynäs borde behålla alla juniorer "utifall" de utvecklas till bra spelare! Det är att Brynäs ska värva dem när de slagit igenom och kan tillföra mer än vissa spelare som BZ hellre värvar.

BZ hade säkert inte ens värvat Rödin om han varit sportchef under Sundlövs tid.

Men samtidigt vill dessa spelare till Brynäs? Och isåfall varför inte? Vad kan Brynäs göra för att vara mer attraktiva för gaml Brynässpelare. Byta sportchef kan vara en lösning? Till någon som vill hålla kontakt med dessa spelare
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Luddf: Ja, vad kan Brynäs göra?
Idealiskt vore ju att BZ på nåt sätt lyckas hjärntvätta alla dessa potentiella återvändare så att dom inte längre har nån egen vilja.
Få dom att inte lyssna på anbud från andra lag, få dom att ex acceptera en lägre lön i Brynäs än vad dom fått nån annanstans, få dom tacka nej till andra lag även om dom själva egentligen tror att dom kommer att utvecklas bättre i nåt annat lag, ja kort och gott: få dom att inte ha nån egen vilja och få dom att tro att återkomst till Brynäs är det absolut bästa och mest säkra alternativet i alla lägen.
Kommentera