Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1884278

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Jag håller med i vad som skrivits tidigare om vikten av att det satsas på unga egna produkter i kombination av spetsspelare för att få publik att komma till matcherna.

MEN jag är inte övertygad om att det vore en given succé om Molin skulle värvas då pressen på honom att leverera skulle vara enorm o han skulle hela tiden jämföras med far sin. Av samma anledningen tror jag också det var klokt för Emil Larsson att välja Luleå o Bulan istället för Brynäs. På samma sätt tyckte jag Lias Andersson resonerade klokt att etablera sig i SHL först innan han återvände till Frölunda. Men om Brynäs inte hugger på Emil Larsson när nästa tillfälle ges skulle jag både bli förvånad o besviken.

Jag skulle också bli besviken om en annan center från Hockeyallsvenskan (som Timrås Johan Johnsson) värvas för tredje- eller fjärdekedjan istället för att ge Westfält chansen nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Retse: Molin är intressant, problemet är att vi har en hel drös med spelare i 3/4e linan. Molin hade varit en dröm att ha med tanke på att han kommer från de egna leden, och vi behöver ta vara dessa killar. Jag vill inte ha honom i 2:a linan, där behöver vi enligt mig bättre spelare, och jag hoppas därför att vi går för riktigt bra spelare i de två första linorna. Då blir det svårt att värva Molin, såvida vi inte lyckas få andra klubbar att värva exempelvis Liljewall och liknande.

Ps, hur skriver jag utan att svara någon?
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Retse: Angående alla krav på sparkning av Bengtzén så på samma sätt som vi behöver se nyktert på hans insatser till förra säsongen och Sundlövs insatser i samband med senaste guldet, behöver vi se nyktert på Bengtzéns insatser kring denna säsong. Men helt klart upp till bevis för honom till nästa säsong! Och det verkar synnerligen finnas mycket att säga kring hans syn på damlaget...
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Retse: Jag håller med om att många är efterkloka gällande Emil Larsson. Inte en jävel sa någonting när Luleå värvade honom. Han var till och med klar för Rögle sedan tidigare men dom valde att bryta med honom efter att han drog på sig den allvarliga skadan i slutet av förra säsongen. Mot den bakgrunden, plus att hans pappa finns i Brynäs ledarstab, vore det snarare märkligt om Brynäs valde att värva Emil till denna säsong.

Men när det gäller Molin finns det fan inga ursäkter. Han har varit Allsvenskans bästa spelare under säsongen. Brynäs har dessutom STORA behov att hitta en spetsigare tredjekedja till nästa säsong. Jag finner inte en enda anledning att inte värva Molin till nästa säsong. Visst finns risken att han misslyckas likt Henrik Larsson gjorde denna säsong, men den risken finns alltid med alla nyförvärv. Svårt att hitta en spelare med större potential att bli en producerande SHL-spelare nästa säsong än Molin.
Kommentera