Brynäs IF

715238 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1885406

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Kommer ni ihåg när högt uppsatta personer (Öhman) inom Växjö Lakers var ute och kallade Brynäs fuskare när Sundlöv tog hit Cody Franson?

Jag drar bara upp det för att påpeka att Växjö var väldigt snabba på att kasta misstankar och anklagelser när andra föreningar fick tag i spelare de antagligen själva ville ha.

Och då pratar vi ju inte om enskilda och känslostyrda fans. Detta var en högt uppsatt representant för Växjö. Ett fullständigt pinsamt agerande.

Så anrika legendariska Lakers får ursäkta om folk blir misstänksamma och frågande angående deras ekonomi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Davey85: Det är klart att Franson-värvningen stack i ögonen på köpgalna sportchefer i de andra klubbarna, men det saknades grunder för kritiken. Brynäs tog in en kontraktslös spelare som begärde NHL-klausul i kontraktet. Inte första eller sista gången som en klubb gjort det.
Steen-värvningen var mer suspekt, då blev det helt plötsligt okej att ta in NHL-spelare för att täcka upp för skadade spelare. Nästan som att det ställningstagandet uppmuntrade till vissa spelare att bli skadade, för visst fan hade Brynäs blivit snäppet vassare om fjärdecentern blivit skadad och ersatt av Bäckis...
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Davey85: Grejen var ju att det fanns en överenskommelse om att inte plocka hit Nhlspelare under lockouten. Jag vet att evertsson berättade några sjuka namn som han hade pratat med och kommit överens med under lockouten men han avvaktade just för att det fanns en överenskommelse
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Davey85: Och i samma andetag inte tvekade att skicka legoknektar till annat land för att bo där och undkomma skatt...... :)
Kommentera