Brynäs IF

713983 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891795

Sv: Inför shl 18/19
Petter gillar jag. Men jag tycker det är helt otroligt att man ger Lena störst förtroende av alla kommentatorer när det finns flera bättre alternativ. En sån som Patrik Westberg som blivit jättehyllad av TV-Publiken får inte ens 1(!) enda match i slutspelet.
Antar att det är för att Cmore ska uppnå någon form av kvinno-kvot. Hade man skrivit detta på twitter hade man ju varit mordhotad av någon feminist vid detta läget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför shl 18/19
Pajen: Men oaktat om man nu ser sig "tvungen" att ta bort någon av de manliga kommentatorerna för att bereda plats för Lena*, så behöver man ju inte ta den allra bästa i form av Patrik Westberg.

*(jag tycker också att hon är en av de bästa intervjuarna men för mycket radiokommentator dessutom utan personlig touch och bjuder inte på sig själv nog för att räknas till de bästa kommentatorerna)
Kommentera

Sv: Inför shl 18/19
Pajen: Skönt att slippa en massa genus här inne bland er kära Brynäsbröder!
Kommentera

Sv: Inför shl 18/19
Pajen: hon har ju dialekt precis som pw och uttalar fel men värre med Petter som expert med inte så många rätt;)
Kommentera

Sv: Inför shl 18/19
När jag hör Lena kommentera får jag känslor av att det är en avslagen match i Superligan för damer i innebandy mellan Iksu-Järfälla. Och det är inte den känslan jag vill få när de är slutspel direkt. Tror nog jag byter kanal över till Allsvenskan snart.
Kommentera