Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1895131

Sv: Silly season 18/19
Zzz: Skellefteå hade inte tagit in Thorell som stod i vägen för Ölund. Många verkar tro att typ Thorell är gratis men han kostade säkerligen ett antal hundra tusen under de månaderna han var i klubben, alla omkostnader inräknade. Helt bortkastade pengar när vi redan hade juniorer på plats som var bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Peja:

Samma Skellefteå som i år tog in Jimmie Ericsson och Fredrik Lindgren istället för att satsa på juniorer?

Problemet med mycket av den kritik som riktas mot Brynäs och BZ är att ni vrider och vänder på argumenten. Ni söke rimliga förklaringar till andra sportchefers agerande samtidigt som allt är svart/vitt med BZ.

Han gjorde en svag säsong i år. Men alla gör misstag, och just nu jobbar han verkogen hårt förn att rätta till dem.

Han har gjort 4 bra värvningar nu. Hur många värvningar har SAIK gjort?
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Peja: Exakt det jag menar. Hur ska en junior kunna konkurrera ut en senior av hög allsvensknivå på träning? Men utfallet vet vi nu, tack och lov hade vi skadeproblem som gjorde att Ölund fick chansen och 6 månader senare vid starten av säsongen 17/18 ansågs han vara 2:e center. Det var slumpen.

När värvningen av modellen Thorell, Liljewall mfl. redan är gjord kan man ju inte prioritera juniorerna före av princip, det sprider knappast någon bra känsla i truppen bland dom äldre spelarna. Dessutom lär det sprida sig rätt snabbt om Brynäs försöker värva nya spelare i det segmentet som man defakto behöver.
Då hamnar juniorerna automatiskt som 14/15 forwards och får hoppas på skador.
Kommentera