Brynäs IF

713252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1898567

Sv: A propósito de nada
Daniel Lövve Lö: Jag har lite svårt att förstå när folk resonerar typ "Larsson kanske petar Boqvist, därför kanske han inte vill vara kvar". Om Boqvist är så bra som alla tror och hoppas - borde han väl kunna peta Larsson? Det är ju inte direkt så att Larsson är en av ligans bästa backar... Givetvis finns det konkurrens i Brynäs men den kommer inte vara mindre i Nordamerika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Som jag förstått det så är alternativet i Nordamerika att han ska spela i OHL, dvs. kanadenska juniorligan. Laget som draftade honom där har legat på hårt för att få över honom. Däremot har han själv sagt att han är färdig med juniorhockey. Vet dock inte om han syftar på enbart Sverige i det fallet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Finns en annan aspekt också. Låt oss säga att Larsson under sitt sista kontraktsår får chansen istället för Boqvist och får ett genombrottsår. Då har BZ en bra chans att signa honomoch därmed säkra en spelande back under ett par år framöver.
Boqvist lär, om allt går enligt plan, inte stanna mer än en säsong och försvinner därefter till AHL/NHL. Så om han spelar alla matcher istället för Larsson så tappar vi sannolikt två backar till nästa säsong. Brynäs kompensation blir Boqvist ersättningspengar.
Lägger inga värderingar i det men det är så alternativen ser ut.

Eller så blir det som vanligt. Berra blir skadad efter en månad vilket öppnar dörren för bägge två....
Kommentera