Brynäs IF

712144 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1898585

Sv: A propósito de nada
Inkazar: Tror å andra sidan att ett vinnande lag är det som folk suktar efter mest när de går på hockeymatch. Har sett Brynäs få storstryk många hemmamatcher och det finns ingen inramning i världen som kunde göra de matcherna till en positiv upplevelse för hemmafansen. Det går också att erbjuda mer för pengarna genom att sänka de många gånger hutlösa biljettpriserna och erbjuda samma produkt som nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: så är det ju. Men en investering i arenan ger bättre långsiktighet än tex sänkta biljettpriser som bara äter kapital eller eventuell vinst.

Brynäs försökte ju med billigare biljetter för något år sedan genom erbjudanden. Detta blev plattfall och inkomstförlust så det skrek om det.

Men jag håller med om att ett slagkraftigt lag alltid måste vara prio 1. Det är för hockeyn alla kommer först och främst. Men det gäller ju att locka sällan besökarna oftare. Och där måste man hitta vägar.

Luleå har nu gjort på ett sätt. Färjestad gjorde på ett annat ifjol och lyckades. Brynäs måste hitta sitt sätt och lyckas med det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: helt klart är det ett vinnande lag och bra spel med spännande matcher som lockar mest folk. Personligen tycker jag att det är roligt med ett maffigt och spektakulärt intro. Det från Vegas som länkades här i en tidigare kommentar var till och med för mycket för mig (men i USA så är Amerikansk Wrestling stort så Vegas intro går säkert hem där.)
Kommentera