Brynäs IF

714137 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1898906

Sv: Silly season 18/19
Daniel Lövve Lö: ”Bertilsson, Gunderson, Kilström, Lundgren, Andersén, Boqvist och Erson och Larsson som 7-8e backar, visst måste detta va bästa backbesättningen i SHL på förhand?”

Veta fan men jag är tveksam.
Gunde och Bertilsson är toppklass sedan är Kilström en ok SHL back och förmodligen också Lundgren (dålig koll där).
Andersén var en toppback senast han spelade i SHL även om han hade ännu större förväntningar på sig sista säsongen. Var står han nu efter ett par struliga säsonger?
Boqvist, Erson och Larsson har inte visat mycket i SHL ännu även om de alla har mycket talang....bäst i SHL, tveksamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Axle San: av våra 8backar har 7st landslagsmeriter, 2har spelat os i år och två är tidigare vm-backar....nuff said.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Axle San: Visst finns det frågetecken. I ett worst case-scenario kommer de tre frågetecken du nämner floppa, Bertil går sönder på försäsongen, och kvar står vi med Gunde, Kilström, Andersén och Lundgren.

Men detta resonemang kan man dra om varenda SHL-lag. Och vilket lag skulle i så fall ändå ha en stabil stomme med de 4 backar jag nyss nämnde?
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Axle San: Växjö ser ju ut få riktigt bra backar så kanske inte bäst, men ser riktigt bra ut och det kan mycket väl bli bästa backuppsättningen.

Kilström-Lundgren tycker jag känns som ett backpar som plockar ner motståndarnas toppkedjor, gillar Kilströms rejäla spel. In vid tekning i egen zon osv.

Och Andersen-Boqvist tror jag skulle passa utmärkt, nu kan man inte begära att Boqvist ska in och dominera direkt och kommer säkert göra en del misstag, men kommer han in i det och spelar sitt spel så kommer vi får njuta på läktaren=)

Sen får man tänka på att tex Bäckis vid samma ålder gjorde 19 matcher och 0 poäng för att sen börja dominera året efter. Så tror Boqvist kommer va bra och skulle han va kvar ett år till sen så skulle han dominera.
Andersen ska vara en klippa, dom förväntningarna ska han ha.

Sen säger jag inte att det är klart det blir guld, men 1-2 vassa forwards så känns vi som ett lag som går direkt till slutspel. Försiktig optimist är jag.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Axle San:

Haha det var ett otroligt deprimerande inlägg.
Lukas Kilström är en back som håller mycket hög klass i SHL, Niclas Lundgren har landslagsmeriter och håller även han hög klass.

Henke Larsson håller inte i SHL just nu men vadå att Ersson inte visat mycket i SHL?
Jag tycker Ersson visade förra årets slutspel och detta året att han i nuläget är en 3+ back i SHL och dessutom utvecklingsbar.

Oj vad kräsna folk är....
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Axle San:
Nejnejnej, Både Kilström och Lundgren är betydligt mer än ”ok” SHL-backar
Kommentera