Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1898958

Sv: Silly season 18/19
Powerfade: Sånt jättefokus på Adam är det väl inte, men han skrev ju på igår så vore väl tråkigt om det inte skrivs nånting?

Själv tycker jag det är extra skoj med en sån talang som vart här sen han va 14 år, tycker han är en supertrevlig grabb som redan när han va 15 va en av ledarna på Brynäs sommarhockey, man såg hur populär han va bland dom som deltog.
Så fort det va ledig tid på isen så va han först där och sist av, vi sa redan då att vilket driv han har att bli bättre. (Det va ca 15st från J20 som hjälpte till plus Adam)

Sen har man sett han i J18 J20 där han vart fullständigt dominant många matcher, man har vart där mest för att se Adam faktiskt.

Han är den största talangen i Brynäs på länge och ligger ju före en sån som Nils Lundqvist i Luleå tex, rankas som en av dom största talangerna i Sverige och även i världen inför draften!

Sen om det blir kanon direkt i höst återstår ju att se, men visst tusan vore det väl tråkigt att inte ha nå fokus på Adam?
För min del är det mycket av glädjen att se en sån talang förhoppningsvis blomma ut i Brynäs, det är sånt man ser fram emot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Daniel Lövve Lö: Det jag reagerade på i första hand var när man börjar skriva att använda honom som forward...
Kommentera