Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1899721

Sv: Silly season 18/19
Det är uppenbart att Palushaj enbart gått efter pengar i detta fallet. Det får vi köpa helt enkelt.

Jag blir bara så jävla förbannad på amatörerna på Brynäs kansli som pissar oss fans rakt i ansiktet. Hela hockeysverige skrattar åt Brynäs just nu. Örebro tar så klart tillfället i akt och använder samma GIF som Brynäs gjorde för några timmar sedan. Jag kräver någon sorts förklaring från Brynäs håll. Just nu låtsas man som ingenting. En första åtgärd bör vara att sparka den nuvarande kommunikationschefen och anställa Kevin Johansson på heltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Skrubben: håller med, det här är ren förnedring. Riktigt, riktigt jävla klantigt agerat. Tycker det är ovärdigt att en klubb som Brynäs hanterar sina sociala medier som de gör. Ändå investeras det pengar i folk som anställs och ska bygga intresse i kanalerna. Skulle gå att göra så mycket mer och bättre. Kontaktade själv klubben förra sommaren med en lång lista på förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på (enkla) grepp som mer effektivt skulle bidra till mer publik och engagemang. Fick inte ens svar.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Skrubben: Visst är känslan ändå att ÖHK kommit med ett monsterbud just i elfte timmen? Hela transfern känns så jävla weird. Vetifan vad man ska tro. Nu vet man ju vad Aaron är för typ av lirare iaf, lika bra att bli av med honom antar jag. Fyfan
Kommentera