Brynäs IF

714717 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1900712

Sv: Silly season 18/19
Mrassarson: Jo men nu var det ju tänkt att vi skulle förstärka målvaktssidan rejält och i.o.m Jockes skada och ev Jönsson in så är inte målvaktssidan mycket att hurra för! Om nu Jocke kommer tillbaka i December så lär han vara ringrostig och med Brynäs tur så kommer han få ett bakslag och vara borta säsongen ut! Nä kan man bryta kontraktet så gör detta och bryt även BZ kontrakt samtidigt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Det känns väl otroligt att Jönsson skulle acceptera ett korttidskontrakt, alltså är chansen stor att vi står med kontrakt av tre etablerade spelbara målvakter halva säsongen.
Bengtzén visste att Jocke var skadad när han värvades, även om han inte visste omfattningen, han vet att Rautio inte kan stå långa serier av matcher utan att bli sliten. Är det då ett bra par?
Det jag säger är inte att sitta med facit i hand och gnälla utan hade varit ren riskminimering av Bengtzén som hade fakta på bordet.

Varför bröt man inte med Rautio? Jönsson var ju på marknaden och kan stå många matcher i rad. Då hade man kunnat ta in en svagare tillfällig ersättare till Jocke.

Bengtzén säger att pengarna finns till en till målvakt, och det är väl klart det gör om man bara tar in en spets forward mot tidigare kommunicerade två.
Kommentera